zaterdag 2 februari 2013

Alweer twee!

Er komt zowaar een beetje schot in. Ik heb deze week maar weer eens de woensdagmiddag benut om te quilten, en twee blokken gemaakt.
Ik heb er nu zes totaal. De bedoeling is om er acht te maken, hoewel dat natuurlijk nog kan veranderen als ik de quilt bij nader inzien toch iets groter wil maken. Ik had meteen al voor de achtergrond een aubergine kleur in mijn hoofd zitten, zoiets als onze satijnen Ikea dekbedhoezen. En toen bedacht ik ineens dat ik die wel kan gebruiken. Ze zijn toch wat aan de korte kant, daarom heeft Frits ze niet graag op het bed. Er zitten ook nog een soort stoffen knopen op, die ik dan misschien ook wel ga gebruiken. Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik de blokken af heb en met het versieren kan gaan beginnen. Dus hoop ik morgen of woensdag weer even aan de slag te kunnen.

Dinsdag ga ik even naar de opticïen, want die hebben een mooie aanbieding: bij een nieuwe bril het tweede glas gratis. Met die multifocale vergrootglazen van mij telt dat lekker aan ;-).Op internet had ik voor Vlinder, Cérise en Sacha een loopstok besteld. De jongens vonden die ook zo leuk toen ze net konden lopen. Sacha is er inmiddels al mee bezig, de tweeling krijgt ze maandag, dus kon ik nog even een fotootje maken:

2 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes de quilt! Fijn dat je er weer rust en tijd voor hebt na alle verbouwingsperikelen.groetjes van Marlien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Son,
    Je hebt er lekker de gang in, en die loopstokken zijn harstikke handig.

    Groetjes van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen