woensdag 10 juli 2013

Inspiratie

Gisteren ben ik naar de quilttentoonstelling geweest van Ans Schipper in het Stroomhuis te Neerijnen.
Ans maakt echt prachtige quilts. Bij het bekijken kwam ik er al snel achter dat ik ook met een werkbord wil beginnen. Dan heb je gewoon beter overzicht. Zoals zij die bloemen maakt uit heel simpele patronen, echt geweldig.

Ik heb een gesprek met haar gehad, en ze gaf veel tips. Ook liet ze zien hoe ze bloemenkransen maakt met hexagonnen. Ik was meteen verkocht en heb dan ook een werkpakketje aangeschaft. Dat ga ik eerst eens door de scanner gooien, zodat ik ze in de toekomst zo vaak en zo veel ik maar wil uit kan printen :-)

Vandaag ben ik op haar aanraden naar Woudrichem geweest, naar Schering & Inslag, een mooie quiltwinkel. Daar heb ik een soort flanel gekocht om mijn werkbord mee te bespannen. De plaat zachtboard is ook al aangeschaft, maar paste niet in mijn auto. Die wordt dus zaterdag door mijn liefhebbende eega opgehaald.
Ook heb ik nog wat lapjes gekocht (lekker wat uitverkoopjes!). Helaas moet ik jullie de foto schuldig blijven, want het apparaatje waar ik de foto's mee op de computer zet is foetsjie.

Ik heb weer echt zin om te quilten, al blijft het deze week bij 's avonds een uurtje.

1 opmerking:

  1. Hoi Sonja,
    Wat leuk dat het zo goed is uitgepakt zo zie je maar weer het is voor jou een lekker klusje. Voor mij is het een soort trauma van school, maar er is natuurlijk ook wel wat veranderd. Bij ons op de bee zijn er veel met hexjes bezig. Ja die quiltwinkel is mooi alhoewel ik nog niet in het nieuwe pand geweest ben. Groetjes van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen