zaterdag 10 augustus 2013

Vakantiedagen

De dagen zijn rustig en rommelig tegelijk. Kleinzoon Ivan logeert hier een paar daagjes. Hij sliep moeilijk in, dus dat was weer een nachtje op zolder voor mijn man. Ivan is niet gewend om alleen te slapen, hij ligt altijd met broertje Merlijn op één kamer. Heel gezellig, mijn kinderen sliepen tot de pubertijd ook graag samen op een kamer. Maar 's nachts alleen op de logeerkamer die overdag zo gezellig is met het mooie uitzicht over het weitje, de sprookjesachtige kroonluchter en de oude verkleedkist, is hem net even te veel.
Dus Ivan is een beetje hangerig vandaag. Speelt met lego, kleurt een plaat die hij beneden op de laptop uitzoekt en boven uit de printer mag halen (die tovertruc vindt hij nog het mooist), maar hangt vooral op de bank: Pieter Post, een all-time bestseller.

Inmiddels doe ik de was en knip lapjes voor de snail trail. En steeds als er een stel af zijn, plak ik ze op het werkbord.
Even een foto.

Regelmatig schuif ik met de lapjes heen en weer. Ik ben vooral bezorgd of er genoeg contrast in de quilt komt. Ik ben bang dat sommige lichte lapjes te donker uitvallen om het juiste effect te bewerkstelligen. Nou ja, die kan ik dan nog vervangen. Eerst maar alles er op plakken.
En vanavond lekker zelfgebakken pizzaatjes :-).

1 opmerking:

  1. Gezellig dat Ivan bij jullie is, al is het bij opa en oma het is toch even wennen. Je quilt gaat er goed uitzien hoor, als de draai maar goed zichtbaar wordt, schuif maar lekker met de lapjes. Lieve groeten van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen