donderdag 15 juni 2017

Poezen

Een speciaal poezenblogje. Of eigenlijk een katerblogje.
Want deze twee jongens komen half augustus bij ons wonen:


Ze heten Hannes en Flip. We hebben er veel zin in, maar ze mogen de eerste 13 weken opgevoed worden door hun moeder. Veel kittens worden met 8 weken al bij hun moeder weggehaald en dat is veel te vroeg. De moeder geeft ze niet alleen te eten tot een week of 8, maar voedt ze ook op, zodat het echte katten worden en ze niet in de kittenfase blijven hangen en bv "trappelgedrag"vertonen.
Nog even geduld dus.

Op facebook zag ik een leuk poezenquilt voorbij komen, met een gratis patroon. Omdat ik graag miniquiltjes wil gaan maken, voor elke maand één op de wc (als je er dan toch zit heb je iets om naar te kijken), leek me dit een leuke start.
Het was een quilt met om en om poezen en blokjes,
waar ik mijn eigen vertaling aan heb gegeven.


Een goed begin. Nog elf te gaan!

1 opmerking:

  1. Oh, wat een leuke jongens! Ik ben een enorme kattenliefhebber, dus ik word meteen enthousiast als ik zoiets lees. En zo leuk dat je er gelijk twee neemt. Wij hebben twee poezen, ook uit hetzelfde nestje. Ja, kittens worden vaak veel te vroeg bij hun moeder weg gehaald, da's helemaal waar. Maar toch kunnen ze dan nog trappelgedrag vertonen; het is ook een uiting van een soort zalig gevoel als ze het naar hun zin hebben...
    Leuk kattenquiltje! En voorlopig kun je vooruit; dan duurt het 'wachten' minder lang!

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen