zaterdag 24 juni 2017

Klein geluk

Klein geluk.
Geluk dat je overkomt als je gewoon bezig bent. Niet met alles, de een zal gelukkig worden van ramen zemen, de ander van tuinieren.
Ik word gelukkig van een dagje in de keuken. Niet van de gewone pot koken, al is die niet altijd gewoon (ik ben een liefhebber van de Indiase keuken), maar van die extra dingen waar ik mijn fantasie op los kan laten.
Van lekker brood met zelfgemaakte jam,


tot home made sushi en kerstkoekjes, versierd door de kleindochters.En vanavond werd ik weer gelukkig van deze pot waterkefir.

 Net een uurtje aangezet, en kijk eens hoe prachtig die donkerrode kleur van de moerbeien langzaam naar beneden zakt. Ik wordt er blij van en dat moest ik zomaar even kwijt.

Ik wens jullie allemaal een weekend met klein geluk.

3 opmerkingen:

 1. Ik kan me zo goed vinden in je blog. Geluk zit in kleine dingen, 's morgens vroeg in de tuin zitten en de natuur zien ontwaken. Of je kleindochter die zegt, ik vind jou zo lief...blijf je bij mij wonen oma? Dan zwelt je hart zomaar opeens op en lijkt te groot voor je borstkas. De geur van een pan verse groentesoep of het gemaaide gras. We zijn rijk Sonja...veel rijker dan de multimiljonair die 's nachts wakker ligt omdat ie bang is zijn geld te verliezen! ����

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om zo te kunnen genieten van gewone, kleine dingen. Dit wordt vaak overschaduwd door hebberigheid. Blijf genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begrijp het helemaal, het afgelopen jaar dacht ik dat het niet meer bestond nu komt het langzaam terug. Het zit in hele kleine dingetjes.
  Het ziet er ook allemaal erg lekker uit.
  Liefs Ria 😘

  BeantwoordenVerwijderen