vrijdag 6 april 2012

De waaiers, vervolg

Eindelijk is hij bijna klaar, alleen de tunnels moeten er nog opgenaaid worden: de waaierquilt voor mijn moeder. Jammergenoeg heeft mijn vader niet meer mee kunnen maken dat hij af is.

Even een fotootje van het quiltwerk


Maar het is dan ook een hele lap: 1.92 x 1.48. Morgen ga ik meteen op pad om fiberfill te kopen voor mijn lentequilt, waarvan de top al een hele winter ligt te wachten. Als ik daar meteen aan begin, kan hij van de zomer hangen (ik heb toch nog geen zomerquilt :-)).
En dan begin ik gelijktijdig aan een klein experiment. Ik maak een proef crazyquiltje voor mezelf, om de techniek en de mogelijkheden uit te proberen, voor ik aan een grote voor mijn zoon Ingmar en schoondochter Alynne begin. Ik heb al genoeg stofjes liggen, allerlei restlapjes. En ook kralen, borduurzij e.d. Het enige wat ik eigenlijk altijd tekort kom is tijd...

1 opmerking:

  1. Wat een werk inderdaad, heel herkenbaar dat je trijs tekort komt... Als de waaier quilt af is, plaats je dan nog een fotootje? Ben benieuwd naar het eindresultaat! En wat is eigenlijk een 'crazy quilt'?
    Groetjes van Karen

    BeantwoordenVerwijderen