maandag 15 december 2014

AF!!

Mijn guirlande is helemaal klaar. Dit was nu eens een quilt waar ik geen bestemming voor had. Ik had gaandeweg bedacht hem op mijn hobbykamer meteen naast de deur te hangen, maar aangezien die deur meestal open staat als ik in mijn kamer zit, zie ik hem dan niet. De oplossing was snel gevonden, hij hangt óp de deur, aan de buitenkant, zodat ik hem elke keer zie als ik op de overloop kom.

De bloemen zijn in de naad gequilt,
de achtergrond heb ik doorgequilt door te meanderen om de gouden blaadjes heen.

Verder heb ik deze drie jongens in elkaar gezet:
Een leuk pakketje dat ik een tijdje terug besteld had. Ze werden in elkaar gezet met paperpiecing met van dat theezakjespapier. Ik had deze techniek nog nooit gebruikt dus heb er meteen iets bijgeleerd.
Ze staan nu eigenwijs te wezen op de salontafel, maar ik ga straks de kerstboom optuigen (op een kittenproof manier, dus helaas zonder mijn prachtige ballen en andere mooie breekbare dingen, maar met alles wat onbreekbaar is) en het huis verder in kerstsfeer brengen, dus dan krijgen ze hun voorlopig definitieve plekje in huis.

Afgelopen weekend ben ik met Clara, Cathelijne en Alynne wezen kerstmarkten in Keulen. We gaan om het jaar, meestal weer naar een andere stad. Keulen is geweldig! Mooie Altstad, 6 kerstmarkten, waarvan we er 5 gevonden hebben. We hadden een voordelig appartement in de binnenstad (en toch lekker rustig). We kwamen dus weer gepakt en gezakt thuis met leuke kerstdingen en cadeautjes.
En deze prachtige boomversiering heb ik maar laten hangen:

Hij bleek antiek en 90 euro te kosten! Wel lekker een gratis foto ;-)

En nu: aan de slag en op naar kerstmis. Ik heb er weer veel zin in.
Fijne feestdagen allemaal!

1 opmerking:

  1. Gezellig Son zo met je meiden op stap, ben nog nooit op zo'n kerstmarkt geweest. Het was altijd een wens van mijn moeder, maar in de kersttijd is het altijd druk in de winkel. En wat een leuke kerstmannen ik zag ze op facebook ook al langs komen. Waar had je dat pakketje gekocht??

    Liefs van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen