donderdag 2 april 2015

Pasen

Ik verheug me op lekker rustige paasdagen met toch een gezellig tintje eraan.
Morgen even sporten (pilatus) en boodschappen doen.
Zaterdag even de stofzuiger door de tent en wat was wegwerken.
1e paasdag lekker rustig beginnen met een ontbijtje samen, en 's avonds lekker gourmetten bij Cathelijne, Marinus en de twee kleine meisjes.
2e paasdag komen Sophie en Daan eten. Ik maak gewoon lekker eten klaar. Niets geks wat veel tijd kost. Ik zit te denken aan zelfgemaakte schnitzeltjes (minifiletlapjes plat slaan en paneren)
sla met kwarteleitjes, een bonensalade en gebakken aardappels. Als toetje, heel lui, semifreddo uit de supermarkt. Ik heb het even voorgeproefd en het was heerlijk :-)
Aangezien ik nog steeds aan het wennen ben aan de zomertijd (elk jaar dezelfde ellende) en me ontzettend gammel en ontregeld voel, doe ik het lekker rustig aan.
En verder ga ik lekker quilten natuurlijk. Zaterdagmiddag de Bee, deze keer in Utrecht bij Marloes. Ik heb er weer zin in, het is alweer anderhalve maand geleden.

De laatste dino heb ik net afgemaakt. Ik zou vanmiddag een spelletje Catan spelen met vriendin Marlien, maar die is helaas geveld door de griep. Ik maak maar nuttig gebruik van deze middag om wat klusjes te doen die bleven liggen.
De stegosaurus was het meeste gepriegel dus die heb ik tot het laatst bewaard. Nu de drie dino's tot een geheel maken en leuke randen toevoegen. Ik heb grappige stoffen, dat komt wel goed!

Van de week hingen de quilts bij de tweeling op hun slaapkamer en ik heb even foto's gemaakt:
 "Vlindertuin" voor Vlinder
"Cérise's bogerd" voor Cerise

De meiden zijn er heel blij mee. Meer eer kun je niet hebben van je werk :-)

Prettige paasdagen allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Jouw weekend kan gewoon niet meer stuk...! Wat een leuke dingen, en eigenlijk zijn het heel gewone dingen, maar met de mensen die je dierbaar zijn kan het zò speciaal zijn...
  Wat leuk die dino's, weer eens wat anders dan de traditionele blokken..
  En ik snap helemaal dat de meiden verguld zijn met hun quilts!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne Pasen voor jullie, ik heb een heel weekend voor mijzelf lekker patchen aan mijn sterren en weer een kastje opruimen. Dinsdag grote bee. Wat staat de quilt van vlinder geweldig tegen die paarse wand. Fijn dat de dino's afzijn kan je met de insecten beginnen, ik ben benieuwd.
  Inmiddels ligt de tweede koek in de vriezer.

  Liefs Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen