maandag 4 januari 2016

Voorbij. voorbij

zijn die gezellige feestdagen weer. Vandaag heb ik het huis kerstvrij gemaakt, met een flinke portie stofzuigen en dweilen er achteraan.
Maar wat was het gezellig met z'n allen onder de kerstboom (nou ja, figuurlijk dan). Cadeautjes uitpakken, grappen maken, lekker eten samen. Iedereen had het naar zijn zin, zo zie ik het graag.

Mooie cadeautjes heb ik ook gekregen:
Mooie sokkenwol van Alynne.
Een mooi quiltboek van Clara.
De zelfingepakte flanellen fq. Ik ga er kussenovertrekjes van maken.

En nog een update betreffende mijn Jane Austen.
 Flink opgeschoten ben ik, ondanks de drukte.
En wat ik vaak zo grappig vind aan quilten, gebeurde ook nu. Je maakt een fout ( de zoom van het middenblok per ongeluk afgeknipt), je verzint een oplossing (in paniek raak ik nooit, het gaat tenslotte om stof, je kunt altijd overal weer een stukkie aannaaien) en de oplossing blijkt een verbetering. Want dat smalle rode randje haalt nou net dat middenblok helemaal op.
Meteen besloot ik ook de rand om de quilt van bordeauxrode stof te maken. 

 Ik heb nu echt zin om er eens flink aan door te werken. Misschien straks nog even....

2 opmerkingen:

  1. Goede oplossing. Ziet er inderdaad sprekender uit. Gr. Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie warme wolletjes en de regia breit zo mooi op, mooi boek en heerlijke flanellen voor op de bank, helemaal je kleuren. De top groeit lekker en dat rode randje geeft een mooi accent. Bij mij is ook alle kerst weer naar de schuur en gaan we op het werk weer proberen de draad op te pakken.

    Liefs Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen