zaterdag 30 augustus 2014

Nazomer of voorherfst?

Wat een gekke dag weer. Het stortregent, maar de temperatuur is lekker. En voor volgende week wordt er weer BBQ-weer verwacht terwijl ik nu met een vestje en zelfgebreide sokken aan door het huis loop te darren.
Vanochtend heb ik allerlei gratis kookbladen van de supermarkten doorgespit naar leuke recepten, die ik binnenkort weer in mijn mappen ga plakken. Nu ben ik het even beu. Ik twijfel dus tussen de ajam bèsengek voor morgen klaarmaken zodat hij dan (nog) lekkerder is, of knus gaan zitten quilten aan mijn lentetafelkleed.
Eigenlijk staan beiden me een beetje tegen. Ik  heb al  genoeg eten voorbij zien komen vandaag en ik heb meer zin in herfst dan in lente. Maar ja, als dat kleed in het voorjaar op tafel wil liggen...
Dan toch maar aan de slag, en misschien doe ik wel allebei.
Vanavond eten we pannenkoeken, ik vind het er echt weer voor.
En net heb ik om toch vast in de najaarsstemming te komen een keteltje appelthee opgezet.
Dat gaat heerlijk ruiken zo meteen :-) en dan lekker een bekertje leegslurpen met een zelfgebakken havermoutkoekje erbij!


 

2 opmerkingen:

 1. Ja, weten niet echt waar we aan toe zijn met het weer... Ik moet het nog zien met de voorspelde nazomerdagen volgende week. Maar als ik het goed lees mag het van jou wel herfst worden. Klinkt gezellig dat potje thee met een koekje! En komen doet het toch, die herfst....
  Fijn weekend nog, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja het is gek weer het was inderdaad gewoon zwoel buiten, van mij mag de herfst nog wel even wachten hoor.
  Eerst nog een weekje naar de Elzas, maar van de week kwam ik de eerste kastanjes tengen toen ik naar mijn werk fietste, dus hij komt eraan.

  Fijn weekend, liefs Ria :0))

  BeantwoordenVerwijderen